Applied Professional Training - APT

Αλέξανδρος Κωστόπουλος Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων της Οικονομίας με εκτεταμένη επαγγελματική και διδακτική εμπειρία στο κλείσιμο των Ισολογισμών και τις συναφείς εργασίες Τέλους Χρήσεως των επιχειρήσεων, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών και διακεκριμένος Ομιλητής σε Διεθνή συνέδρια Οικονομικών Περιεχομένων. Έχει αναπτύξει με επιτυχία τα προϊόντα πληροφορικής ABC SYSTEM και Financial Management Tools, που αυτοματοποιούν την Σύνταξη των Οικονομικών και Φορολογικών Καταστάσεων (Ισολογισμό, Εγγραφές Τ. Χρήσεως , Προσαρτήματα, Φορολογικές Δηλώσεις κλπ. ) σύμφωνα με το ΕΓΛΣ και τα ΕΛΠ, καθώς και των Καταστάσεων της Οικονομικής Διοίκησης. Τα προϊόντα κυκλοφορούν με επιτυχία στην ελληνική Αγορά.
- Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών, ενός επιστημονικού οργανισμού, που έχει σαν στόχο την ανάπτυξη του Οικονομικού Management στη χώρα μας.
- Διετέλεσε Μέλος της Επιτροπής του Υπουργείου Οικονομικών για την αναμόρφωση του Φορολογικού Συστήματος στη χώρα μας υπό τον καθηγητή Γεωργακόπουλο, εκπροσωπώντας τον ιδιωτικό τομέα. Πολλές από τις προτάσεις μας, έγιναν νόμος του Κράτους.
- Διετέλεσε Σύμβουλος στο Υφυπουργείο Ανάπτυξης σε θέματα μελέτης των εταιριών Τροφίμων.
- Ομιλητής σε διεθνή Συνέδρια, εκπροσωπώντας τη Χώρα μας (Μόσχα, Λευκωσία, Τίρανα, κλπ), καθώς και εισηγητής σε διάφορα Συνέδρια οικονομικού περιεχομένου στη χώρα μας.
- Έχει αναπτυξει τα προϊόντα πληροφορικής ABC System και Financial Management Tools, που αυτοματοποιούν την Σύνταξη των Οικονομικών Καταστάσεων (Ισολογισμό, Φορολογικές δηλώσεις κλπ.), καθώς και των Καταστάσεων της Οικονομικής Διοίκησης. Τα προϊόντα κυκλοφορούν επιτυχώς στην ελληνική αγορά.

Για να δείτε το βιογραφικό του πατήστε εδώ

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνεται νέα μας και να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα σεμινάρια!