Applied Professional Training - APT

Η Applied Professional Training συμπεριλαμβάνει, ανάμεσα στους συνεργάτες της, έμπειρους και εξειδικευμένους Συμβούλους, που έχουν διακριθεί είτε ως Ανώτατα Στελέχη σε μεγάλους Οργανισμούς, είτε ως Καθηγητές Ανωτάτων Εκπαιδευτηρίων της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Προσφέρει υψηλής αξίας και ποιότητας σεμινάρια, που καλύπτουν όλες τις πτυχές της Επιχείρησης με κύριο χαρακτηριστικό την πρακτική κατεύθυνση, παρέχοντας λύσεις αμέσου εφαρμογής. Σε κάθε σεμινάριο παρέχεται πλούσιο υλικό, καθώς και εργαλεία που έχουν προκύψει από τις πρακτικές εφαρμογές της εταιρείας μας, στα Συμβουλευτικά Έργα που υλοποιεί.

Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη σε Εκπαίδευση και Εφαρμογές στην πράξη θεμάτων του Οικονομικού Τομέα, από τα στοιχειώδη (Οικονομικά για μη Οικονομικούς) μέχρι εξαιρετικά προχωρημένα θέματα όπως το Financial Modeling and Forecasting – Μοντέλα Οικονομικού Σχεδιασμού, καθώς και σε θέματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Πωλήσεων.

Όλοι οι εισηγητές έχουν σημαντική εκπαιδευτική εμπειρία τόσο στη διεξαγωγή ανοικτών σεμιναρίων όσο και σε ενδοεπιχειρησιακές εκπαιδεύσεις

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνεται νέα μας και να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα σεμινάρια!