Applied Professional Training - APT

Στελέχη & Συνεργάτες

H Apt είναι στελεχωμένη με δυναμικό συμβούλων υψηλής τεχνογνωσίας, που διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις διεθνών και ελληνικών επιχειρήσεων. Κάντε κλικ πάνω στα ονόματα για να δείτε λεπτομέρειες.

Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σπούδασε στην Αγγλία Interactive Multimedia Communications με Master σε E-Commerce. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2006 και δημιούργησε τη 9AM (Εταιρεία Κατασκευής Web Applications). Παράλληλα με την 9AM ολοκλήρωσε το Master σε Business Administration (MBA). Κύρια δραστηριότητά της είναι η 9AM που εξειδικεύεται στην κατασκευή Tailor Made Web Applications + Websites. Από το 2009 ασχολήθηκε με την προώθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα μέσω του Startup.gr, ενώ από το 2016 δραστηριοποιείται στο APPOCALYPSIS (appocalypsis.com) που βοηθάει στο Conversion των Ιστοσελίδων δίνοντας χρήσιμα Εργαλεία στις Επιχειρήσεις.

Απόστολος ΑξαρλήςΕισηγητής Σεμιναρίων με μεγάλη διδακτική εμπειρία.

 Γκόγκας ΠερικλήςΑναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης και Διεθνών Οικονομικών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.


Αύρα ΛυράκηΔιδάκτωρ Στρατηγικής Επικοινωνίας, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) με ειδίκευση στο International Management και κάτοχος πτυχιακού τίτλου από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, συγκεκριμένα από το τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις.


Ελισάβετ ΓεωργίουΕργασιακή Ψυχολόγος MSc - Ψυχοθεραπεύτρια

Γιώργος ΒάβουλαςO Γιώργος Βάβουλας σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε το 1996. 

isaias-sotirios Εισηγητής επιστημονικών & επαγγελματικών σεμιναρίων απόφοιτος MBA του Πανεπιστήμιου Indianapolis των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνεται νέα μας και να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα σεμινάρια!