Applied Professional Training - APT

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα HRM

Τηλέφωνο210 81 43 341
Emailapt@aptraining.gr
Ιστοσελίδαwww.aptraining.gr

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HRM

 

Η APTraining προσφέρει ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ “TOTAL HRM”.

Δημιουργήσαμε μια σειρά 10 σεμιναρίων που οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα ή περισσότερα σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Στο πρόγραμμα αυτό παρουσιάζονται βήμα προς βήμα όλες οι δραστηριότητες ενός Ολοκληρωμένου Συστήματος HRM, που περιλαμβάνει όλες εκείνες τις δραστηριότητες (Διεργασίες) που έχουν ως αποτέλεσμα την ευθυγράμμιση Εργαζομένων – Επιχείρησης, ώστε οι εργαζόμενοι να αναπτύξουν τις απαιτούμενες δεξιότητες και τις κατάλληλες συμπεριφορές (Κουλτούρα), προκειμένου οι ίδιοι να αναπτυχθούν και παράλληλα να υλοποιηθούν με επιτυχία οι στρατηγικοί Στόχοι.

Θέλοντας να αναδείξουμε το σημαντικό ρόλο του HRM στη Σύγχρονη Επιχείρηση και να υποστηρίξουμε τα Στελέχη του HR, αλλά και κάθε εταιρεία που θέλει να στήσει ένα οργανωμένο τμήμα HR ή να αναβαθμίσει το υπάρχον, δημιουργήσαμε ένα Πρόγραμμα διαδραστικό, με εφαρμοσμένη γνώση και νέες Πρακτικές.

Η προσέγγιση μας είναι βιωματική και διεργασιοκεντρική. Μέσα από συμμετοχή σε ασκήσεις, ανάλυση περιπτώσεων(case studies) και καλές πρακτικές (best practices) θα στοχεύσουμε στην ενεργοποίηση του βιώματος των συμμετεχόντων για να εμπεδωθούν και να αφομοιωθούν οι γνώσεις, ώστε να γίνει αποτελεσματικότερη η εφαρμογή τους. Επίσης, σε επίπεδο διεργασιών καταγράφονται όλα τα βήματα των δραστηριοτήτων του HRM και σε κάθε δραστηριότητα παρουσιάζονται οι απαραίτητες Εισροές και Εκροές των Πληροφοριών, ο τρόπος σύνδεσης του με το ERP της Εταιρείας, τα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου, οι Καλές Πρακτικές – Αρχές, καθώς και οι σημαντικότεροι παγκοσμίως Δείκτες.

Κρίσιμα θέματα όπως η επιλογή του κατάλληλου Προσωπικού, οι Πολιτικές Παρακίνησης και Ανάπτυξης του Προσωπικού, η Διαχείριση των Αλλαγών, τα Συστήματα Κινήτρων, η Διαχείριση της Απόδοσης και η Αξιολόγηση, παρουσιάζονται με απλότητα και πληθώρα παραδειγμάτων και ασκήσεων.

Παρέχονται Εργαλεία υπό μορφή Check List και Excel που δίνουν τη δυνατότητα Αξιολόγησης των διαφόρων τομέων του HRM, προκειμένου να σχεδιαστούν Δράσεις Βελτίωσης.

Ακόμα και Επιχειρήσεις με εξαιρετικά Οργανωμένο Σύστημα HRM, θα έχουν την δυνατότητα να εντοπίσουν περιοχές Βελτίωσης, αφού στα ελεγχόμενα σημεία περιλαμβάνονται και αυτά που προβλέπονται από τα δύο μοντέλα Αριστείας, το Ευρωπαϊκό EFQM (European Foundation for Quality Management) και το Αμερικάνικο BALDRIGE (Malcolm Baldrige National Quality Award - MBNQA).

Παρέχεται δηλαδή ένα έγκυρο Εργαλείο, με το οποίο η Διοίκηση του κάθε Οργανισμού διαρκώς ακτινογραφεί το Επίπεδο Ποιότητας της Λειτουργίας του HRM, αφενός μέσω των απαντήσεων στα επί μέρους ερωτήματα, αφετέρου μέσω των Δεικτών Μέτρησης Απόδοσης HRM που τα Συστήματα Αριστείας προτείνουν. Έτσι, με βάση τις ελλείψεις που θα εντοπισθούν, σχεδιάζονται και υλοποιούνται οι απαραίτητες βελτιώσεις.

 

 Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής επιμέρους Σεμινάρια:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το "Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα HRM" περιλαμβάνει φυσική παρουσία και e-learning Εργαλεία σύγχρονης και ασύγχρονης μάθησης. Έτσι, όλοι οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία, για τα Σεμινάρια που παρακολουθούν, να συμμετάσχουν σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου θα ανταλλάσουν απόψεις, εμπειρίες και εκπαιδευτικό υλικό. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα δίδεται στους συμμετέχοντες μια άσκηση, ώστε να εφαρμόσουν στη δική τους εταιρεία όσα έμαθαν, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους μια επιπλέον ώρα σύγχρονης ή ασύγχρονης μάθησης για συζήτηση των αποριών τους, μέσω της Υπηρεσίας Online Consultants της Εταιρείας μας.

Όσοι παρακολουθήσουν ολόκληρο το Πρόγραμμα θα είναι σε θέση να σχεδιάσουν ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα HRM ή να βελτιώσουν το ήδη υπάρχον HR Σύστημα του Οργανισμού τους με την υποστήριξη της υπηρεσίας Online Consultants της Εταιρείας μας.

 
 

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνεται νέα μας και να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα σεμινάρια!